Uncategorised

Со сметките за вода граѓаните ќе ги плаќаат и загубите на Водовод

Загубите на јавните претпријатија кои стопанисуваат со водоводите во земјава ќе влезат во новата цена на водата за пиење, но не се знае дали граѓаните ќе добијат и повисоки сметки за вода за пиењеКонзервативците на Меркел со благо водство пред социјалдемократите

Демохристијанската унија (ЦДУ) и нејзината баварска сестринска партија, Социјалнохристијанската унија (ЦСУ) имаат поддршка од 33 отсто од избирачите, еден процент повеќе во однос на СДПКој нема да гласа за демаркацијата со Црна Гора, нема да е пратеник

Пратениците од редовите на Демократскиот сојуз на Косово (ЛДК), кои ќе бидат против договорот за демаркација на границата со Црна Гора, ќе немаат можност да ја бараат доверба на граѓанитеДемант на АД Електрани на Македонија

АД Електрани на Македонија ги демантира наводите објавени  во текстот  „ЕЛЕМ го раскина договорот за РЕК, можна е тужба во Париз“. Порталот наведува дека основна…