Uncategorised

Демант на АД Електрани на Македонија

АД Електрани на Македонија ги демантира наводите објавени  во текстот  „ЕЛЕМ го раскина договорот за РЕК, можна е тужба во Париз“. Порталот наведува дека основна…

(МОСТ) Повик за грантови за граѓански организации и новинари

Граѓанската асоцијација МОСТ, во рамките на проектот “Медиа платформа за застапување”, го објави повикот за доделување грантови за спроведување на заеднички кампањи на граѓански организации…Случај ортопедија: Економскиот директор не ги потпишал набавките

Економскиот директор Алекандар Стаменковиќ не ги потпишал нарачките за неопходните лекови и медицински потрошен материјал поради што беа затворени салите и окажани сите оперции на Клиниката за ортопедија, КАРИЛ остана без лекови