Видео

Портрет: Игор Стевковски-Стевац- карикатурист и илустратор

Талентираниот илустратор и карикатурист, препознатлив по култниот стрип во “Фокус”- Игор Стевковски- Стевац ви го претставуваме преку неговиот портрет

Прочитај Повеќе

Милевски: Косел нема да се активира, тлото ќе се смирува постепено

Има ли опасност од разорен земјотрес во Охридскиот регион? Кога се очекува да се смири тлото? Потои ли опасност да се активира вулканот Косел? Што се случува со природата, дали ослободената енергија е гаранција дека нема да има земјотреси во наредните неколку децении?