Анализа

Македонија дел од акцијата „Часот на планетата земја“

Утре Македонија по оми пат ќе биде дел од акцијата „Часот на планетата земја – заблескај светлина“. Предвидено е во мрак од 20.30 до 21.30…

Прочитај Повеќе

80 дена заложничка политичка драма поддржана од Иванов

Од изборите па наваму. земјава веќе стана закана за сопствената и за безбедноста на регионот, а претседателот Иванов или човекот кој по функција би требало да учествува во процеси на помирување наместо на разидување, пред граѓаните се појави само два пати, но не за помогне