Анализа


ВИДЕО сторија: Што планира Трамп да стори во светот

Сите планови на идниот претседател на САД Доналд Трамп за надворешната политика: Дали ќе го смени ставот од кампањата се уште е рано да се направи проценка. НОВА ви ги презентира неговите ставови на изборите