Една минута вести

Една минута вести: Владата на Меј е разочарана, но ја прифаќа одлуката

Од Владата најавија дека за неколку дена ќе претстават нацрт закон за започнување на Брегзит, со претходно поставениот рок до 31 март

Прочитај Повеќе

Една минута вести: Нема надеж за преживеани од лавината во Италија

Една минута вести на македонски и албански јазик:Триесет луѓе се затрупани и мала е надежта дека се преживеани откако ноќеска лавина го затрупа хотелот во скијачкото туристичко место во регионот Абрузо во Италија