Една минута вести









Една минута вести: Вработувањата и кај приватните, зависни од државата

Владините мерки за стимулирање на нови вработувања во приватниот сектор, преку даночни ослободувања, придонесоа за раст на вработеноста, но на ваков начин се создава лажна…