Истражување

Нафтената платформа на Мијалкови расте со нови компании

Документите од државните институции до коишто дојде НОВАТВ покажуваат дека семејството Мијалкови по стекнувањето лиценца за трговија со нафата отвориле нова фирма за транспорт

Прочитај Повеќе