Маалски муабети

Маалски муабети епизода прва: Како се трошат вашите пари

Првата епизода од МААЛСКИ МУАБЕТИ дава осврт на Законот за слободен пристап до информации. Нашиот маалски пробисвет објаснува зошто не мора да знаеме како власта…

Прочитај Повеќе