Видео

Една минута вести:Стотина домаќинства секојдневно со прекини на струја

Стотици домаќинства секојдневно без струја поради неквалитетната или преоптоварената мрежа, од ЕВН тврдат нормално е; Села и Беса поставија услов за пеговори со ВМРО ДПМНЕ- Груевски да…


Сиромаштија невидлива за системот: Со бебе смрзнуваат и гладуваат

Семејството Трајковски од скопски Петровец заедно со нивното тримесечно бебе една година и седум месеци живее без струја, гладуваат и се смрзнуваат зашто Јовица кој е бранител нема работа и не може да го плати долгот за струја