Портрет

(Портрет) Марио Јовановски: Бидете физички активни за подобар живот

Финесот е посебен начин на живот, од кој пред се здравствено се подобрувате, а воедно ги јакнете својата физичка и ментална страна. Марио Јовановски е…

Прочитај Повеќе

(Портрет) Никола Нешкоски – најмладите ги учи за љубовта кон природата

Никола Нешкоски е младински работник, ентузијаст кој преку својата организација „Еко Логик“ на најмладите им ја предава најтешката задача – како да се грижат за…