Студио

Нов обвинител:Зошто Наков сака да биде прoтивкандидат на Катица Јанева

Томислав Кежаровски новинар и Александар Наков поренешен обвинител и судија, дебатираат за начинот на кој судиите треба да бидат сменети, како и за калкулациите за нов наследник на Марко Зврлевски

Прочитај Повеќе

И покрај нерегуларностите на изборите, ова е победа за опозицијата

Лилјана Поповска, ДОМ и Џабир Дерала, ЦИВИЛ, дебатираат за сите нерегуларности на изборите, кои покрај се доведоа до скоро израмнет резултат на СДСМ со ВМРО-ДПМНЕ.