Здравје

Во Хрватска се отвора првата болница за интернет зависници

Психијатриската болница „Свети Иван“ во Загреб во понеделник отвора дневна болница, прво системско решение во Хрватска за справување со проблеми од зависност од виртуелниот свет…

Прочитај Повеќе