Од:

Дали Ахмети ќе коалицира со Заев и ќе му сврти грб на Груевски

За сите можни сценарија на коалицирање по изборниот процес и прегласувањето во Теарце, во Студио на НОВА дебатираат Џевдет Хајредини и Алберт Муслиу, политички аналитичари.