Од:

Дали Катица Јанева треба да биде наследник на Зврлевски

Дебата  со  Гордана Дувњак – новинар и Мирослав Вуиќ – адвокат, за можноста обвинетите високи функционери на ВМРО-ДПМНЕ, сепак да завршат во притвор. На кој начин судиите можат да почнат да работат независно а не како до сега под партиски притисоци и кое е идеалното решение за наследник на Зврлевски.