Од:

Дали корупцијата на Балканот го финансира тероризмот во Европа?


Во ТВ дебата во студиотот на ЕП, Борјан Јовановски и Ирена Драгичевиќ од Н1 ТВ разговараа со европските пратеници за наодите на последниот извептајот за напредокот на земјите од Балканот. Гости се европратениците Иво Вајгел, Алојз Петерле и Тонино Пицула како и аналитичарката Корина Стратулат.