Од:

Дали руската офанзива на Балканот ќе го забрза проширувањето на ЕУ?

Во емисијата Балкан во Европа на Алџазира, Борјан Јовановски разговара со европратениците Алфред Сант, Андреј Ковачев, Иван Јаковчич и аналитичарот Тоби Вогел