Од:

Една минута вести: Албанските партии утре на средба со Ахмети

https://youtu.be/sARRrbTG8gc

Ахмети утре во 13 часот има средба со албанските партии. Заврши заложничката драма во авионот во Малта, ослободени се 109 патниците од 111, меѓу кои и членови на екипажот.