Од:

Една минута вести: Документот на СДСМ не содржи „атомска бомба“

Секоја брза реакција може да има фатални последици а наскоро ќе има резултат и конкретен одговор за нова влада, изјави вчера лидерот на ДУИ Али Ахмети. ДУИ продолжува да ги анализира документите испратени од СДСМ кои, според Ахмети, не содржат «некакви атомски бомби“, туку се работи за конкретни прашања кои се однесуваат на интересите на Албанците и нивниот правен и политички статус.