Од:

Една минута вести: Починати лица две години примале социјална помош

Починати лица од Тетово речиси две години земале социјална помош со што буџетот на државата бил оштетен околу 30 илјади евра. Погледнете го прегледот на вестите на денот во една минута видео во верзија на македонски и албански јазик.