Од:

Една минута вести: Заложничка драма на Малта

Лидерот на СДСМ смета дека волјата на над 600.000 граѓани е побитна од работата на ДИК и Управниот суд, Ахмети ги свика лидерите на сите албански партии на состанок утре, заложничка драма на Малта, убиен терористот од Берлин. Една минута вести на НОВА на македонски и на албански јазик.