Од:

ФOОМ: Груевски е опседнат со теории за заговoр

Во интервју за НОВА, директорката на Фондацијата Отворено општество, Фани Каранфилова Пановска  одговара на критиките кои поранешниот премиер Никола Груевски ги упати последователно во две големи интервјуа на сметка на оваа институција. Интегралното интервју со госпоѓата Каранфилова Пановска ќе биде објавено на НОВА попладнево.Comments are closed.