Од:

Фото на неделата

Фото на неделата: Орхан Дузгун, пратеник од главната опозициска Републиканска народна партија, падна во турскиот парламент во Анкара додека неговите колеги пратеници се степаа со членовите на владејачката АК партија за време на дебатата за закон за зголемување на полициските овластувања.

извор: Би-Би-Си