Од:

ФОТОГАЛЕРИЈА: Графити „НЕ за плаќање на здравствено и пензиско осигурување“

Утрово пред зградата на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување и околните објекти осамнаа графити во однос на измените предложени од Владата, според кои за сите хонорари што се над минималната плата, од 1. јануари 2015, ќе се плаќаат придонеси за пензиско и здравствено осигурување.