Од:

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Новинарите пред Влада го вратија венецот до испраќачот

Семејството на новинарот Борјан Јовановски, екипата на НОВА ТВ, како и колеги од голем број медиуми денеска на мирен собир пред Владата на Република Македонија му оддадоа поддршка на новинарот и фрлија пред Владата ист венец, каков што вчера беше доставен во семејната куќа на Јовановски.