Од:

Фрчкоски: Груевски ќе биде силно притиснат од меѓународниот фактор


Интервју со проф. Љубомир Фрчкоски: Кои ќе бидат потезите на премиерот Груевски после објавувањето на новите, посилни бомби на Заев, зошто е мистерија странската земја за која е обвинет Заев од премиерот, доколку има бомба за Никола Младенов, што треба да стори СДСМ, кои се сценаријата за разврска на кризата?