Од:

Хајредини: Ќе дојде време кога Груевски ќе одговара за неговите политики


Интервју со поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини: За болниците- странски инвестиции во кои Македонците нема да смеат да се лечат, за слободните финансиски зони- оф шор- вели дека не е морално и не е чиста оваа политика, за кои вели дека не е морално и не е чисто, зошто Владата вели дека имаме економски раст а сиромаштијата е се поголема и животниот стандард се понизок, за тепачката ДУИ-ДПА во Собранието.