Од:

Институциите и амбасадите ќе бидат информирани за изборните измами

Александар Кирацовски, дополнителен заменик министер за информатичко опшество и администрација говори за злоупотребите врз администрацијата од страна на ВМРО-ДПМНЕ, какви чекори презема, за изборните листи на СДСМ и кои луѓе треба да бидат на нив.