Од:

Исмет Рамадани: На ДУИ не му одговараат нови избори

Политичкиот аналитичар Исмет Рамадани ги коментира сите можни сценарија: Барање за нови избори од страна на ВМРО, дали ДУИ би одел со коалиција со СДСМ и зошто навистина го одби ВМРО, кои би биле идните потези на Иванов и како СДСМ и ДУИ можат да ги спречат опструкциите.