Од:

Иво Вајгл: Ќе се обидам да им помогнам на медиумите и граѓанското општество


Европратеникот Иво Вајгл по именувањето на функцијата Известувач на ЕП за Македонија во неговото прво интервју зборува за предизвиците кои стојат пред негоиот мандат.