Од:

Како пропадна трансплантацијата: Нова шанса да се крене од пепелта

Кој и зошто ја уништи трансплантацијата во Македонија? Како се тераше владина, а не национална кампања?Која беше улогата на Националниот координатор Софијанова, зошто никогаш не се спротистави на ваквите политики?

Има ли шанса за повторен подем, ќе има ли можност за трансплантација на други органи во странство? За случајот со жената донор која не стигна на сопствениот погреб, за Тамара во ПРОЦЕС  зборуваат Националниот координатор др. Аспазија Софијанова и др. Маја Мојсова болнички координатор од КАРИЛ.

 Comments are closed.