Од:

Кој е виновен за Брегзит?

Што се случи со Европската Унија за Британците да побараат излез од неа? Кој е виновен? Во прилог неколку „виновници“ за случувањата околу ЕУ од грчкиот бог Зевс до Виктор Орбан па преку европските договори.