Од:

Која партија ќе влезе во коалиција со СДСМ

Зошто имаат дилеми да коалицираат со опозицијата, зошто одат на избори кога нема услови, на оваа тема дебатираат Лилјана Поповска од ДОМ и Ана Глигорова од Левица.