Од:

Кристина Ампева за работничките права во текстилната индустрија

Активистката Кристина Ампева од „Гласен текстилец“ зборува за предизвиците со кои се соочуваат работниците во текстилната индустрија, нивниот страв јавно да си ги кажат проблемите и што се случува со протестите на работниците од „Веибо“.