Од:

Маалски муабети епизода прва: Како се трошат вашите пари

Првата епизода од МААЛСКИ МУАБЕТИ дава осврт на Законот за слободен пристап до информации. Нашиот маалски пробисвет објаснува зошто не мора да знаеме како власта ги троши нашите пари.

Актер: Оливер Митковски
Режија: Скопјанец
Сценарио: Јован Димитров
Монтажа: Божидар Јанковиќ
Продуцент: Сашка Цветковска
Продукција: НОВАТВ