Маркетинг

НОВА (www.novatv.mk) е информативен Видео Портал кој дневно емитува различни содржини од сите сфери во видео и пишана форма: Топ-вести на денот, истражувачки стории, анализи, интервјуа, дебати, авторски емисии, како и преглед на социјалните мрежи.

ЦЕНОВНИК НА ПОРТАЛ НОВА ТВ

ПОЗИЦИЈА ДИМЕНЗИЈА ЦЕНА (НЕДЕЛНО):
1. 360x302px 600 EUR
2. 360x324px 550 EUR
3. 300x250px 450 EUR
4. 300х250px 400 EUR
5. 300x250px 350 EUR
6. 300x250px 300 EUR
7. 300х250px 250 EUR
8. 300х250px 200 EUR
Видео спот во содржина на Нова ТВ 600 EUR
Цените се без ДВД (18%)

Во цените за откупување на рекламен простор не е пресметано ДДВ (18%)

Во договор со заинтересираната страна за откупување на рекламен простор се овозможува попуст.

КОНТАКТ
Менаџери:
Биљана Секуловска
Моб: 070 329 789
E-mail: [email protected]
Борјан Јовановски
Моб: 076 302 305
E-mail: [email protected]