Од:

Милиќ: Едукацијата за сексуалноста почнува од дома

Веќе 17 години е во бизнисот на еротиката. Дали сексуалноста е табу во Македонија? Зошто сексуалното образование е неопходно? Во Портрет на НОВА, одговорите од Сузана Милиќ.