Од:

Мирјана Најчевска vs Марјан Ѓорчев: Протести- демократија или насилство


Проф. Мирјана Најчевска и Марјан Ѓорчев, ВМРО-ДПМНЕ: Кој ги предизвикува индицентите на протестите, зошто нема истрага за прислушувањето а се одвива за Пуч, дали се можни крвави сценарија?