Од:

Надворешната политика на Емануел Макрон

Макрон доби далеку поголема народна поддршка од Ле Пен и Европа може да здивне. Но колку неговите ставови за случувањата надвор од Франција ви се познати? Како Франција ќе ја води својата надворешна политика со новиот претседател Емануел Макрон