Од:

Не успеа грчката диверзија на патувањето на Хорхе во Сочи


НОВА стартува со нова рубрика „Пајтон њуз“: Сатирични видео-монтажи. Прилозите и настаните се измислени и служат за духовито коментирање на стварноста