Од:

Нов обвинител:Зошто Наков сака да биде прoтивкандидат на Катица Јанева

Томислав Кежаровски новинар и Александар Наков поренешен обвинител и судија, дебатираат за начинот на кој судиите треба да бидат сменети, како и за калкулациите за нов наследник на Марко Зврлевски.