Од:

НОВА ДЕБАТА: Итни мерки против загадувањето или геноцид

Енормното загадување, фрапантните бројки на смртни случаи и заболувања кај децата и возрасните, институционалната несоработка, долгорочни мерки кои треба да се преземат. Ова е само дел од разговорот во НОВА ДЕБАТА со проф.др. Драган Ѓорѓев од Институтот за јавно здравје кој одговараше на прашањата на Фејсбук и Твитер заедницата.