Од:

Нова Дебата: Зошто кампувам?


Во десеттото издание на #НоваДебата ве соочуваме со граѓаните кои кампуваат во знак на протест пред Владата на Република Македонија. Овој пат излегуваме од студио и соочувањето во живо ќе го реализираме од терен од главната бина пред Владата.

Гости во ова издание на Нова Дебата се Ленче Христова и Замир Мехмети