Од:

НОВА ви го претставува сатиричното шоу „Контравести со Ирена Ристиќ“


Продукцијата на НОВА ви ги прикажува „Контравести“со актерката Ирена Ристиќ. Режисер на ова сатирично шоу е Васил Христов. За сценариото е одговорен тимот на „Козаностра“. Свои улоги во ова шоу на НОВА имаат Јовица Михајловски и Дритеро Аме.