Од:

НОВА ви ја прикажува 4.епизода од Контравести


Во денешната четврта епизода од ‪#‎Контравести‬ ќе гледате теми за загадениот воздух и владините мерки, имаме минути и за марихуаната, за кромидот и за домашното воспитување. Специјални гости ни се Студентски Пленум и музејот на ВМРО! Актери: Ирена Ристиќ, Јовица Михајловски и Дритерон Аме.