Од:

НОВА ви ја прикажува 6.епизода на сатиричното шоу Контравести


Гледајте ја последната пилот-епизода од сатиричното шоу на Контравести, во продукција на НОВА: Да се љуби или да се добие виза, прашање кое го наметна Каракамишева; чиј е домејнот Збогумникола.com; како Заев ги доби бомбите; што говорел Ахмети во Грција? Режисерската палка на Контравести е во рацете на Васил Христов, додека ѕвездите Ирена Ристиќ, Јовица Михајловски и Дритрон Аме се актерите кои ги соопштуваат Контравести.