Од:

О, па ти то мени намерно!

[Измислена FAKEBOOK комуникација]

Професорката Каракамишева се изнервира зaшто студентите ја прашаа што мисли за новиот албум на Цеца, се растревожи и Бонева дури од Струмица, а претседателот Иванов дознал каков план за него коваат пленумци.