Од:

Обраќање во живо на лидерот на СДСМ, Зоран Заев

Изјава на лидерот на СДСМ, Зоран Заев во седиштето на партијата по обраќањето на претседателот Ѓорѓе Иванов во кое Иванов образложува зошто нема да го даде мандатот.