Од:

Образованието на младите зависи и од нашите наставници

Еден ли е Душко? Ајде да пробаме да ги разбереме ефектите од лошите реформи во образованието: Како вашите деца не го добиваат она што го заслужуваат; каде се учителите кои им требаат на нашите деца; какви граѓани сакаме да создаваме од нашата младина.