Од:

Органска козметика за нега на кожата изработена од Ирина Велевска

Ирина Велевска е фармацевтка чија идеја полека но сигурно го освојува домашниот пазар за козметика со своите органски креми, а нејзиниот производ веќе е излезен во Полска, Чешка и Канада. Од идеја до бизнис на еден млад човек, Велевска објаснува кои се потребните состојки за успешна работа.